| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |  Statystyki | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości |
  Użytkownik: Hasło:
 Ogłoszenie 

Sacred 2 - wybierz platforme:

sacred 2 pc sacred 2 xbox 360 sacred 2 ps3 sacred 2

Poprzedni temat «» Następny temat
Początkujacy gracz - ocena driady.
Autor Wiadomość
zioms 

Wysłany: 2009-03-10, 17:35   Początkujacy gracz - ocena driady.

Tak jak w temacie. Zakupiłem przedwczoraj sacreda i zupełnie nie wiem jak sobie rozłożyć prawidłowo statystyki/atrybuty. Poniżej przedstawiam Wam ss na którym jest pokazane jak ta postać aktualnie wygląda.

.

Wszystkie punkty dałem w zręczność. Reszta na ss - nie wiem w co dać te "zmienna łowczyni" itp.

Pozdrawiam.

Telari 

Nick MP: [D.a.r.k] Telari
Klan: D.a.r.k
Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2009-03-11, 16:48   

Poszczególne aspekty - czyli Zmienna ?owczyni, Kabalistyczne Voodoo i Magia Natury to "podziałka" czarów Driady na trzy części. W Umiejętnościach możesz sobie wybrać ulepszenie dla tych aspektów (Znajomość Magii Natury/Zmiennej ?owczyni/Kabalistycznego Voodoo... czy coś w tym rodzaju). Jeśli będziesz inwestował w nie punkty, to czary będą się szybciej regenerowały, będziesz je mógł ulepszać itp.

Żeby się nauczyć czaru, to, jak zapewne już wiesz, trzeba "wessać" runę. Więcej run dla danego czaru - wyższy jego poziom, co jest raczej logiczne.

Jeśli chodzi Ci o konkretną taktykę co do rozwijania tej postaci, to wystarczyło użyć opcji SZUKAJ. Voila:

http://sacred2.eu/forum/viewtopic.php?t=188

Jako, że Driada używa głównie łuków i rurek, to inwestowanie w Zręczność jest jak najbardziej wskazane, podobnie zresztą jak w Wiedzę o Prędkości i znajomość Broni strzeleckiej. No i ważne jest, żeby zbierać jak najwięcej run i jak najwięcej inwestować w Starożytną Korę (czar), która dodaje znaczny bonus do obrony. Praktycznie nie używa się mikstur.

Odpowiedz do tematu