Przede wszystkim witam :) wiem że zły dział, ale jako że mam pytanie to sie od razu przywitam ;)
gdzie mogę przeczytać co ten patch "łata"?
mam w domu 3 oryginalne wersje i gramy sobie po sieci. Na każdym kompie wyskakują błędy i wysypuje sie do Windowsa (2x XP, 1x Vista), pomyślałem że są jakieś łatki co to naprawiają i znalazłem ten temat.
Jakbym mógł prosić jeszcze jakiś namiar na tego patcha?
Czy angielskie patche nie będą sie gryźć z polską wersją gry?
Imię: Radek
Nick MP: xAmbelex
Postać: Wysoka Elfka Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 52 Skąd: znad morza
Wysłany: 2009-06-22, 17:18
Opcja szukaj...ahhh Musisz ściągnąć poniższe pliki i zainstalować je w podanej kolejności.... oczywiście jeżeli masz jakiś patch już zainstalowany i przy tym grzebałeś w plikach to musisz przeinstalować gierkę.
Witam
Dzięki za szybką odpowiedź.
Problem jest przy łatce 2.34
Grałem 2 dni na suchej wersji gry bez żadnych patchów.
Patch 2.40 nie chciał sie zainstalować więc zacząłem wrzucać wszystkie po kolei.
2.31 jest ale na 2.34 już nie chce. Każe mi grę reinstalować bo jej nie widzi czy coś...
Czy mogę obejść 2.34 i wrzucić jakoś 2.40 od razu?
Czy muszę reinstalować grę i co za tym idzie tracić postacie?
proszę o pomoc z góry dzięki :)
pozdrawiam
[ Dodano: 2009-06-23, 12:21 ]
link do 2.34 nie działa...
Imię: Radek
Nick MP: xAmbelex
Postać: Wysoka Elfka Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Lut 2009 Posty: 52 Skąd: znad morza
Wysłany: 2009-06-23, 17:03
Skoro 2.34 karze Ci reinstalować grę bo przy 99% wskazuje że pliki gry zostały naruszone więc musisz ją całkowicie przeinstalować . Usuń grę, uruchom ponownie komputer po czym zainstaluj grę wraz z wszystkimi patchami ( po kolei najlepiej ). Dla patcha 2.34 poświęć trochę czasu bo się najdłużej instaluje ;) Postaci nie stracisz po podwyższeniu wersji gry. pozdrawiam :)
Ps. Link działa, ale po poświęceniu trochę czasu.
Użyj tego w razie problemów. Kliknij tutaj aby przejść dalej! Znajdziesz tam 6 serwerów patcha 2.31-2.34. Pozdrawiam
Amberle, błąd pojawia sie przy 1% a nie 99% :)
widzę, że reinstalka jest jednak nieunikniona, a właśnie do mnie dotarło, że na dołączonej do gry płycie-bonusa są wszystkie patche do 2.34
chociaż jakis plus w tej całej operacji....
reinstalka nic nie dała
zainstalowalem na nowo, nie włączałem gry, zainstalowalem patrze do 2.31 lecz 2.34 już nie chcial wejść... ten sam błąd... rece mi padają... zrobie jeszcze jeden manewr, przeinstaluje gre i sprawdze od razu 2.40 w wersji 1.3gb...
jak macie jakieś pomysły to chętnie poczytam :)
Witam.
U mnie było podobnie.Zbiorczy patch nie chciał pójśc,więc zainstalowałam wszystkie po kolei,tak jak radził amberle.Poszło.Nareszcie.
Ten sam problem miałam z poprzednim patchem.Mimo,że reinstalowałam grę,patchowanie kończyło się na 2.31.I tak naszła mnie jedna myśl.Teraz instalowałam grę na świeżutko przeinstalowanym systemie oraz bez aktywacji gry.I to może byc rozwiązanie.Nie aktywuj gry przed zainstalowaniem wszystkich patchy.
Pozdrawiam.:)