Jak wam się podoba to mago-glado-wampko nie wiadomo co
to chyba jak do tej pory najbardziej znana postać z S2. Jak wam się podobają umiejętności tego bohatera?
Mi bardzo, choć jedna rzecz mnie martwi, aczkolwiek nie wiem czy słusznie, otóż:
Astralny Władca- chodzi o multi-player...... w S1 BM miał podobny czar o nazwie wodna przemiana, ale jak się grało na internecie w pvp nie działał on tak jak powinien( można było zobaczyć podpis naciskając alt, albo otworzyć mini-mapę na której było zaznaczone miejsce przebywania maga. Ciekawe czy Ascaron pomyślał o tym w S2 i wprowadził, że podczas czaru astralny władca postać znika też z mapy i nie widać imienia
Imię: Marcin
Nick MP: Dragon Claw
Postać: Wojownik Cienia
Wysłany: 2008-12-18, 21:41
Według mnie Wojownik Cienia, to postać łatwa do opanowania, nadająca się dla tych, którzy dopiero zaczeli zabawe w świecie Ascaron :p Jest fajny, ma potężne wzmocnienia, ale jako Astralny Władca (bez wzmocnienia) to nie są sztuki walki, których szukałem ^^
Imię: Michał
Nick MP: Mastif9
Postać: Wojownik Cienia
Klan: czekam na propozycje ;p
Wysłany: 2008-12-19, 07:59
Tak samo mi sie wydaje że to jest taka posatć dla początkujących lecz pewnie jak się go dobrze rozwinie to jest on barczo silny.
Ja chyba na poczatku wlaśnie tą postacia będę grał.
Ja SW zostawię chyba na później :) z natury lubię sobie utrudniać rozgrywkę- tak gra wydaje mi się ciekawsza i łatwe w prowadzeniu postacie zostawiam na koniec.
Nick MP: [D.a.r.k] Telari
Klan: D.a.r.k Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Sty 2008 Posty: 361
Wysłany: 2008-12-24, 12:43
bezsprzecznie najlepsza postać dla początkujących, nawet w trybie Hard Core ciężko go stracić :)
no a po za tym w każdej grze ten typ postaci jest najpopularniejszy, wystarczy sobie porównać z Gladiatorem w S1 czy Barbem w Diablo 2. I co z tego, że SW jest niby w jakiejś tam części nekromantą. Nie jest, choćbyście się nie wiem jak upierali, bo to jest typowy tank