Cos co tygryski lubia najbardziej kiedy nudzi mi sie nie mam co za bardzo robic, to tworze takie sobie male
jak ktos z was tez ma cos w tym stylu do zaprezentowania (nie tylko z Sacreda) to prosze tutaj.
pierwsze co, to mam tu komplet, avatar + sygnaturka, z wysoka elfka. przerobilam jej kolor tego stroju, ten rozowy jest okropny. czarny wyglada lepiej.[/color]
i jeszcze ze serafia
_________________ "-Sugerujesz, że kiedy NIE WIDZISZ co jesz/gdzie idziesz/kto jest obok Ciebie, to jest "ciekawiej"?
-nie,ona sugeruje,ze tam gdzie jest ciemno,to Ty NIE WIDZISZ co jesz/gdzie idziesz/kto jest obok Ciebie, a ona widzi i dlatego jest ciekawiej"
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-07-01, 00:04, w całości zmieniany 2 razy
Telari napisał/a:Zrobione na prośbę pewnego usera z innego forum
no co prawda nie jetsem tym userem, ale mnie sie to podoba
_________________ "-Sugerujesz, że kiedy NIE WIDZISZ co jesz/gdzie idziesz/kto jest obok Ciebie, to jest "ciekawiej"?
-nie,ona sugeruje,ze tam gdzie jest ciemno,to Ty NIE WIDZISZ co jesz/gdzie idziesz/kto jest obok Ciebie, a ona widzi i dlatego jest ciekawiej"
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-07-01, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
faigree09
Gość
Wysłany: 2009-12-16, 06:29 Avatary i sygnaturki
Pomyślałem, że mógłbym robić osobom z tego forum avatary/userbary. Lubię bawić się programami graficznymi i mam dużo wolnego czasu. Co o tym myślicie? Jeśli byłby ktoś chętny to proszę napisać jakie mają być założenia avatara/userbara itp. Na następny dzień avek będzie gotowy.
evaslen09
Gość
Wysłany: 2009-12-26, 20:32 Avatary i sygnaturki
BobeR "rzondzi". 150x150 to "beznadziejny" i niestandardowy rozmiar avka. Gratulejszyns.
Luiza - tylko jedynka. Jak powiesz że 2 i 3 mają też niestandardowe rozmiary to się ośmieszysz.
?adne, ale przez 2 - 3 miechy zrobiłeś tak mało avków a postęp był tak duży? Ooo, bardzo dziwne.
A może wykombinowałbyś coś dla mnie? Coś w stylu tych Twoich z napisem tlen? Zapłacę.
faigree09
Gość
Wysłany: 2009-12-30, 15:38 Avatary i sygnaturki
dziki wielkie. Oczywicie udao si przez MamboXplorera. Miaam go ju wczeniej ale nie pomylaam o nim. Z tym, e wrzuciam pliki to nowego katalogu przez TC i dopiero wtedy przeniosam je MX do galerii avatarów. A co najlepsze poinformowa mnie Xplorer, e nie moe tego zrobi, wywali list bdów, po czym okazao si e przeniós mimo tych protestów. Jeszcze raz dzikuj.
ola91 napisała:Hmm... po zapoznaniu się w regulaminem doszłam do wniosku, ?źe ten temat nie jest z nim niezgodny, więc zakładam. ale proszę zwrócił mi uwagę jeśli jednak jest.
więc zabawa polega na tym, ?źe oceniamy avatar autora poprzedniego posta :
moj avatarek jest w prostej linii spokrewniony z okladka plyty U2
best of 1990-1990
a mam go dlatego ze
A lubie U2
B chcialem miec avatarek zwiazany z U2
C zadna inna okladka nie pasowala
D no powiedzcie czy ten fredi w helmie nie przypomina mni.... tfu.. no czy nie jest sliczny
E a wogole to mi sie podoba to mam