Witam mam takie pytanie dlaczego praktycznie nikt niegra w ta gre przez internet. Gralem w Sacred Plus oraz Podziemia i pamietam ze zawsze na necie gralo "kupe" osob.
Kupilem 2 bo myslalem ze to bedzie doskonala kontynuacja tego multiplayerka
A tu nikt niegra jezeli ktos chce sie zgadac na gre to niech pisze. W tym temacie oczywiscie.
POZDRAWIAM GRACZ MULTIPLAYER
Jestem czasem wolna wieczorami zwłaszcza jak nadchodzi weekend. Jestem w stanie z Tobą pograć, o ile czas nam pozwoli :) Moja postać to Wysoka Elfka i (zależy od Twojego poziomu) Serafia.
hehee.. No JA też tak jak kolega chciałem pograć z ludzmi a tu lipa ... ;/ zero mało kto do tego nie wiem czy tylko JA nie mogę znaleźć serwerów bo są tam jakieś ale cały czas wyłączone.. już się pogubiłem ludzie daliście kasę a nie grać w to ... !
Imię: Kuba
Nick MP: nie mam
Klan: nie mam i nie chce mieć Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 89 Skąd: <- stąd
Wysłany: 2010-06-10, 19:45
Sacred 2 nie jest tak popularny jak jedynka i podziemia albo też przez dużą ilość bugów i błędów mało osób gra .
Bardzo dużo patchy trzeba sciągnąć żeby pograć normalnie