Nick MP: [D.a.r.k] Telari
Klan: D.a.r.k Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Sty 2008 Posty: 361
Wysłany: 2008-11-25, 19:27
jest do tego specjalny quest. zaczyna się w mieście "Orkowy Skrót", na zachód od Artamarku. Jest tam taka babka w kolumnie żółtego światła, stoi zaraz przy drodze, naprawdę nie sposób jej przegapić. Po przejściu pewnego zadania będziesz musiał się udać na wyspę wierzchowców, wystarczy tylko znaleźć jakikolwiek port na północy.
hej ludzie a wy wogule graliście W Sacreda? Tygrysa szablozębnego ja mam na Serafi są takie:jest pomarańczowy w czarne paski,biały w czarne paski,taki wijskowy wzielony w czarne paski i czarny w czerwone paski. Ja mam tego ostatniego.
[ Dodano: 2009-08-06, 21:25 ]
A tak wogule bardzo lubie Sacred 2. A mówiąc o wierzchowcach najgorszy to mobicilum u Straznika bleefuu! :P
[ Dodano: 2009-08-06, 21:26 ]
A tak wogule bardzo lubie Sacred 2. A mówiąc o wierzchowcach najgorszy to mobicilum u Straznika bleefuu! :P .
Artamarku czy ta nazwa jest z Sacred'a polskiego? bo już mam 20 lvl ale nie wiem gdzie mam zdobyć mojego specjalnego wierzchowca:/ gram serafią jak coś. Ma ktoś jakiś zrzut screenu żeby mi pokazać gdzie znajdę tego questa, chodzi mi o mapkę.
Wysłany: 2010-08-06, 10:06
ciekawa rzecz nawet bardzo ciekawa ale szkoda że nie weszła do użytku powszechnego lecz wracając do tematu nigdy nie zdarzyło mi się że po przejściu misji na wierzchowce specjalne nie mogłem na nich jeździć z powodu za niskiego poziomu.